Trouwen bij Zoete Kunst « Huwelijk

Zoete Kunst

Hoefberg 8
5242 JA Rosmalen

06 48380158
info@zoetekunst.nl
www.zoetekunst.nl

Gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen!

Bij trouwen hoort uiteraard een mooie en heerlijke taart, maar dan wel 1 die helemaal past bij jullie en jullie mooiste dag.

Zoete Kunst bruidstaarten

Bij Zoete Kunst ben je aan het juiste adres voor een volledig op maat gemaakte bruidstaart. Pasteltinten, helemaal wit of juist bonte kleuren. Mooie suikerbloemen of helemaal strak? Bij Zoete Kunst is het allemaal mogelijk.

Natuurlijk willen jullie ook graag weten hoe jullie taart gaat smaken. Daarom ben je bij Zoete Kunst van harte welkom om ‘op de koffie’ te komen om verschillende smaken te komen proeven. 

bruidstaart Brabant Zoete Kunst

Samen maken we dan een ontwerp voor jullie unieke bruidstaart.

Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten.

Liefs van Marjolein van Zoete Kunst

“Wat een prachtige en verrukkelijke bruidstaart heeft Marjolein voor onze trouwdag gemaakt. Na de proeverij en het maken van het ontwerp waren we maanden later op onze trouwdag ontzettend nieuwsgierig hoe de taart eruit zou komen te zien en hoe hij zou smaken. Het was een prachtige belevenis in alle opzichten! Geweldig mooi van uiterlijk en voortreffelijk van smaak”!

“Marjolein heeft een prachtig en heerlijk kunstwerk gemaakt voor onze bruiloft. De aflevering en communicatie waren top”!

Gerelateerde artikelen

Tips voor samenstellen menu

Alles over het proeven van de bruidstaart

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Gerelateerde bedrijven