Aanvullende activiteiten voor een huwelijk die zorgen voor extra gezelligheid « Huwelijk

Aanvullende activiteiten voor een huwelijk die zorgen voor extra gezelligheid

Polaroid photobooth

We beginnen met een activiteit die is gebaseerd op de welbekende photobooth, maar dan net even iets anders. Maak namelijk een goed verlicht hoekje in de feestzaal en leg hier een polaroid camera neer, pennen, washi tape en een fotoalbum. Zo kunnen gasten een leuke selfie maken, deze zelf in het fotoalbum plakken en er een lieve boodschap bij schrijven. De volgende dag kunnen jullie genieten van een verzameling leuke foto’s van alle gasten, inclusief een persoonlijk berichtje.
Photobooth op jullie bruiloft

Als extraatje kun je nog wat grappige props neerleggen in deze “selfie hoek”, die passen bij het thema van je bruiloft. Dit idee is overigens ook een leuke activiteit voor de vrijgezellenavond.

Las Vegas vrijgezellenavond

Het volgende idee is de perfecte activiteit voor een vrijgezellenparty. Vooral voor stellen met een Vegas thema voor de bruiloft. Organiseer een roulette avond, waar iedereen aan kan deelnemen. Het enige dat je nodig hebt is een roulette spel. Trakteer de gasten allemaal op een x-aantal fiches aan speelgeld, met leuke prijzen voor diegene die aan het eind van de avond de meeste fiches over heeft. Kleed het geheel aan met flessen bubbels en lekkere hapjes om echt in de casino-sfeer te komen. En als jullie de smaak te pakken hebben gekregen, kun je in de late uurtjes altijd nog voor echt geld lightning roulette spelen.

Springkussen

Wist je dat er ook springkussens en -kastelen bestaan voor volwassenen? Hoewel het misschien een beetje gek klinkt, is het een geweldige activiteit voor een sprookjesbruiloft of een gezellige vrijgezellenavond. Je kunt ze huren in allerlei soorten, maten en kleuren. Van een beeldschoon wit exemplaar (ook erg leuk voor de fotoreportage) tot een “versla de mol” versie en een ware disco. Sta jij al te springen?
Snoep op jullie bruiloft

Snoep scheppen

Na een geweldig feest wil je gasten natuurlijk niet met lege handen naar huis laten gaan. Een ouderwets snoepwinkeltje waar je zelf snoep kunt scheppen, is een leuk idee om je gasten te voorzien van iets lekkers voor onderweg. Je kunt kiezen voor lekkernijen met een nostalgisch karakter, maar ook voor specifieke kleuren die passen bij het thema van je bruiloft. Kies voor zakjes of glazen potjes en schrijf hier zelf een boodschap op, om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid.

Piñata

Deze activiteit kan op meerdere momenten tijdens de bruiloft worden gedaan. Misschien kan de ceremoniemeester wel een eigen piñata in de vorm van een hart maken, of koop twee pinatas met de letters van jullie initialen. Aan jullie, het bruidspaar, de taak om deze kapot te slaan, waarna er een verrassing vrij komt. Denk aan feestelijke milieuvriendelijke confetti zoals bloemblaadjes, in plaats van het gooien met rijst. (Wat ook zorgt voor een geweldig fotomoment). Of vul deze op de traditionele manier, met wat lekkers voor de kleine gasten. 

Reageren

Gerelateerde artikelen

3 Tips voor het huren van een tent voor je huwelijksfeest

Hoe stretchtenten de ervaring van jouw bruiloft veranderen

Hoe een photobooth de sfeer op je bruiloft kan veranderen

Wat is een photobooth en hoe werkt het?

Gerelateerde bedrijven