Leuke ideeën voor een persoonlijk cadeau bij een bruiloft « Huwelijk

Leuke ideeën voor een persoonlijk cadeau bij een bruiloft

Wat zijn leuke ideeën voor een persoonlijk cadeau bij een bruiloft, waar een getrouwd stel straks ook daadwerkelijk wat aan heeft? Een eerste voorbeeld daarvan is een luxe fotocadeau als een houten fotokaart, waarop je een persoonlijke boodschap kunt schrijven. Zo’n fotokaart wordt geleverd met een standaard, zodat het stel deze straks een mooie plek kan geven. Je kunt er een foto op plaatsen van jou en het stel, maar bijvoorbeeld ook van het stel alleen.
Foto op hout

Andere vormen van een persoonlijk fotocadeau

De keuze voor een houten kaart met standaard is slechts een voorbeeld van een fotocadeau. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar een klok met een foto, een tegeltje voor aan de wand met de mooiste foto van het getrouwde stel of bijvoorbeeld een fotopuzzel. Het zijn niet alleen leuke ideeën voor een bruiloft. Je kunt ze ook als verjaardagscadeau aan anderen geven.

In plaats van een persoonlijk fotocadeau zou je ook voor een tekening van de locatie waar deze bijzondere dag plaatsvindt kunnen kiezen. Dit kan een tekening van de stad of het dorp zijn, maar bijvoorbeeld ook van de buitenzijde van de trouwlocatie zelf. Of denk aan een tekening van het getrouwde stel. Het is een fraaie, persoonlijke toevoeging aan ieder interieur. Er zijn verschillende websites te vinden waar je zo’n tekening kunt laten maken. 
Snijplank als huwelijkscadeau

Huwelijkscadeaus voor het interieur van een stel

Het leuke van toevoegingen aan het interieur van een getrouwd stel is dat deze niet alleen van pas zullen komen, maar ook gepersonaliseerd kunnen worden. Denk hierbij aan een gepersonaliseerde wijnkoeler of een houten plank. Deze houten planken, zeker wanneer ze een fraaie donkere kleur hebben, zijn een sieraad op ieder aanrechtblad.

Ook leuk zijn een set met luxe wijnglazen, een compleet servies, een bestekset, of bijvoorbeeld een keukenapparaat. Wellicht heeft het stel een specifieke hobby of een vaste keuken waaruit men gerechten bereidt. Speel hierop in door er een huwelijkscadeau bij te zoeken. De meer standaard huwelijkscadeaus voor een interieur zijn accessoires. Denk aan kussens voor op de bank, een luxe plaid of bijvoorbeeld een tafellamp.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Leuke ideeën voor een persoonlijk cadeau bij een bruiloft

My M&M's als bedankjes

Hoe voorkom je trouwstress

Dit zijn 15 originele huwelijkscadeaus

Gerelateerde bedrijven