Trouwen bij Photography By Marian « Huwelijk

Photography By Marian

Donkbeemd 24
5094 ES Lage Mierde

06 10305737
info@photographybymarian.nl
www.photographybymarian.nl

Gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie gaan trouwen.
Zullen we er samen een onvergetelijke dag van maken?

Iedere bruiloft is een feestje om te mogen fotograferen. Het vastleggen van jullie liefde is ontzettend waardevol en een blijvende herinnering. Of het nu gaat om een feest in eigen tuin of in een kasteel, iedere bruiloft is speciaal en uniek.
Trouwfotograaf Marian Roest uit Lage Mierde

Gewoon zoals je bent

Ik leg jullie zo puur en relaxt mogelijk vast. Ik geef je wat opdrachtjes zodat je iets hebt om op te focussen, bijvoorbeeld “fluister iets in het oor van je partner”. Dat kan gaan over hoe lekker je broccoli vindt maar ook over wat je met je partner zou willen doen als iedereen weer naar huis is. In alle gevallen leggen we een spontane reactie vast. Zo maken we wat leuks van de shoot en kun je ontspannen en stralend op de foto.

Persoonlijke aandacht

Als trouwfotograaf hecht ik veel waarde aan persoonlijke aandacht. Daarom fotografeer ik maar enkele bruiloften per jaar. Zo kan ik ervoor zorgen dat ik me 200% kan geven voor jullie speciale dag en kan ik al mijn aandacht bij jullie leggen.
Photography by Marian

Blijven ontwikkelen

Door de jaren heen blijf ik me steeds ontwikkelen als fotograaf. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe ontwikkelingen om “next level” te kunnen gaan. In 2023 heb ik mijn drone brevet gehaald. Mocht je het leuk vinden, kunnen we de mogelijkheden om wat drone foto’s te maken bespreken.

Sinds dit jaar ben ik bezig met het maken van reels. Tijdens de dag film ik steeds een paar seconden en na afloop monteer ik de leukste fragmenten en foto’s tot een leuk kort filmpje nog eens extra na te genieten van jullie dag.

Laten we kennismaken

Neem gerust een kijkje op mijn website, socials of bel gerust een keertje om even kennis te maken.

Gerelateerde artikelen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Gerelateerde bedrijven