Trouwen bij Grand Café De Hofdame « Huwelijk

Grand Café De Hofdame

Grote Kerkstraat 7
8911 DZ Leeuwarden

058 2037144
info@de-hofdame.nl
www.de-hofdame.nl

Hoffelijk genieten bij Grand Café De Hofdame

De Hofdame, gelegen in het historische hart van Leeuwarden, biedt een perfecte combinatie van charme, elegantie en persoonlijke aandacht, waardoor het de ideale locatie is voor jullie huwelijksdag. Met een adembenemend uitzicht op de Oldehove en een stijlvolle inrichting ademt deze locatie romantiek en klasse.Trouwen bij Grand Café De Hofdame

Een van de grootste troeven van De Hofdame is de unieke historische sfeer. Het monumentale pand straalt een gevoel van authenticiteit en klasse uit, wat bijdraagt aan een betoverende trouwdag. De karakteristieke binnen- en buitenruimtes bieden volop mogelijkheden voor een ceremonie, receptie, diner en feest op één locatie. 

Romantische trouwceremonie

Daarnaast biedt De Hofdame flexibiliteit met verschillende sfeervolle ruimtes die perfect kunnen worden aangepast aan het aantal gasten en de persoonlijke wensen van het bruidspaar. Of jullie nu een intieme bruiloft wensen of een groter gezelschap willen ontvangen, De Hofdame heeft voor iedere setting een passende oplossing. De prachtige tuin aan het Hofplein is ook een perfecte plek voor het maken van foto's en het houden van een romantische ceremonie in de open lucht.

Ook het diner mag niet vergeten worden tijdens de trouwdag, en op dat vlak stelt De Hofdame nooit teleur. Het ervaren keukenteam creëert verfijnde gerechten van hoge kwaliteit, met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat niet alleen de sfeer, maar ook het diner een onvergetelijke ervaring wordt.Grand Café De Hofdame Leeuwarden

Tot slot staat het team van De Hofdame bekend om hun persoonlijke service en oog voor detail. Ze denken mee met elk aspect van de bruiloft, van de aankleding tot de planning, zodat het bruidspaar zich kan richten op het genieten van hun speciale dag.

Kortom, De Hofdame in Leeuwarden biedt alles wat nodig is voor een onvergetelijke trouwdag, van historische charme tot culinaire topkwaliteit en een uitstekende service.

“Ongelooflijk verwend in dit fantastische restaurant. Wat een sfeer, wat een ambiance. Volledig in de watten gelegd door mensen die hun vak verstaan. Absolute aanrader!”

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Gerelateerde bedrijven