Trouwen bij Trouwringen Atelier Lottum « Huwelijk

Trouwringen Atelier Lottum

Broekhuizerweg 15
5973 NW Lottum

06 18053792
info@trouwringenateliervrielink.nl
www.trouwringenateliervrielink.nl

Op trouwringengebied is bijna niets onmogelijk

Bij Trouwringen Atelier Vrielink in Lottum kunnen jullie terecht voor een groot aantal gerenommeerde collecties trouwringen, maar ook voor volledig handwerk en/of eigen ontwerp. De collectie wordt steeds uitgebreider en diverser.
 

Trouwringen Atelier Vrielink uit Lottum is een onderdeel van Juwelier Vrielink uit Heerenveen. Juwelier Vrielink is in 2002 geopend in Heerenveen door de zussen Valesca & Marisca. In 2014 is Valesca voor de liefde verhuisd naar Lottum. Uiteraard is nog werkzaam in de zaak, maar wat meer op de achtergrond. Trouwringen LimburgTrouwringen zijn het symbool van de eeuwige liefde

Kennis van trouwringen

Omdat ze de trouwringen zo leuk vindt, is ze thuis ook een atelier erbij begonnen. Valesca werkt alleen op afspraak. Dit kan zeven dagen per week; overdag maar ook in de avond. Met haar goudsmid- en juweliersachtergrond en kennis van trouwringen is wat je ook vraagt eigenlijk altijd mogelijk. Valesca denkt graag mee met jullie wensen en budget.

In Lottum voeren we de collection hebben wij onder andere Gerstner, Gettmann, Donatello en Rauschmayer. Daarnaast kunnen wij samen met jullie je eigen trouwringen ontwerpen met ontwerpprogramma. Wilt u echt trouwringen die met de hand vervaardigd zijn is dat ook mogelijk en maken we ze in ons eigen atelier in Heerenveen.

Jullie zijn van harte welkom, de koffie staat klaar!

 

Gerelateerde artikelen

Christian Bauer: voor altijd

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

27 oktober: The Wedding Experience Limburg

Gratis trouwringenmagazine

Gerelateerde bedrijven