Trouwen bij Sable Tours « Huwelijk

Sable Tours

Slangenburg 202
3328 DV Dordrecht

078 7850702
info@sabletours.nl
www.sabletours.nl

Gaat jullie droom huwelijksreis naar Afrika?

Net als jullie trouwdag moet ook jullie huwelijksreis persoonlijk zijn en al jullie verwachtingen overtreffen. Er is geen betere plek om een bijzondere huwelijksreis te vieren dan Afrika.

Als kleinschalige reisorganisatie begrijpen we bij Sable Tours als geen ander dat jullie huwelijksreis perfect moet zijn - een balans tussen romantiek, avontuur en luxe. Daarom zijn wij dé specialist voor onvergetelijke huwelijksreizen naar Afrika.
Huwelijksreis naar Afrika met Sable Tours

Op maat gemaakte reizen voor elk stel

Dromen jullie van een romantische safari bij zonsondergang in Zuid-Afrika, een overnachting onder de sterren in de woestijn van Namibië, of een relaxte strandvakantie op een paradijselijk eiland? Wij maken het mogelijk. Samen met jullie stellen we een reis op maat samen, die helemaal aansluit bij jullie wensen en voorkeuren. Daarbij is niets teveel gevraagd. Door onze jarenlange ervaring kennen we bovendien de meest unieke plekjes die niet bekend zijn bij het grote publiek en waarbij jullie niet opgaan in de grote massa.

Authentieke Afrikaanse ervaringen

Afrika is een continent vol contrasten en ongeëvenaarde schoonheid. Bij Sable Tours zorgen we ervoor dat jullie het beste van Afrika ervaren: van de Big Five in het Kruger National Park tot de majestueuze Victoria Falls, of een ballonvaart boven de eindeloze vlaktes van de Serengeti. Onze lokale gidsen en experts delen hun kennis en passie voor Afrika, zodat elke ervaring authentiek en onvergetelijk is.
Safari Afrika als huwelijksreis

Persoonlijke service en zorgeloos reizen

Bij Sable Tours staat service centraal. Vanaf het eerste contact tot jullie terugkeer naar huis zorgen wij voor elk detail. Wij zorgen ervoor dat jullie reis tot in de puntjes geregeld is, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van elkaar en de magie van Afrika.

Kies voor Sable Tours en maak van jullie huwelijksreis een avontuur vol romantiek, luxe en bijzondere herinneringen die jullie altijd bij zullen blijven.

Gerelateerde artikelen

Caribische huwelijksreis op maat

Trouwplannen? Klein Curaçao is het ultieme huwelijksreisparadijs

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024-2025

Jambo Safari Club, de Afrika specialist

Gerelateerde bedrijven