Trouwen bij Meat Gys « Huwelijk

Meat Gys

Hammerweg 109
7671 JH Vriezenveen

06 10576526
info@meatgys.nl
www.meatgys.nl

Meat Gys maakt van jullie trouwdag een echte beleving

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen? Nog aan het nadenken over unieke catering op jullie bruiloft? Meat Gys! Wij maken jullie trouwdag compleet met de lekkerste gerechten uit stoere foodtrucks.

Meat Gys staat voor je klaar en sluit perfect aan op jullie dag. Kies uit één van onze live cooking experiences of maak gebruik van meerdere concepten. Jij wilt toch ook een echte smaakbeleving voor jouw gasten? We voldoen graag aan jullie wensen en beloven jullie: dit is catering om je vingers bij op te eten.
BBQ Bruiloft Meat Gys

Onze foodtrucks zorgen voor een informele en ontspannen sfeer. Geniet samen met je gasten op locatie van de lekkerste Italiaanse pizza uit onze compleet uitgeruste buitenkeuken, een sappige burger uit onze brute hummer, een heerlijk kopje koffie met sweets van onze stoere pick-up of kies voor onze BBQ die je lekkerste dromen overtreft.

Live Cooking concepten

Ga met de gasten van jullie bruiloft op avontuur met de Live Cooking concepten van Meat Gys. Niet zomaar een patatje uit een foodtruck, maar exclusieve smaaksensaties bereid door een gepassioneerd team. Maak kennis met onze unieke concepten, met daarbij behorende stijlvolle en stoere buitenkeukens en foodtrucks waar we mee voorrijden op jouw geliefde locatie door heel Nederland (en daarbuiten)!
Catering bruiloft Meat Gys

Bij Meat Gys werken we altijd met aandacht en snel als het moet. Zo kunnen we ook op hoog tempo grote groepen van heerlijk versbereid eten voorzien tijdens events. Ideaal dus! Neem een kijkje op meatgys.nl om te kijken welk concept bij jullie weddingstyle past. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om van jullie diner een onvergetelijke ervaring te maken!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

9 november: Duurzaam Trouwen Deventer

De leukste zomerse trouwideeën

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven