Trouwen bij La Femme Qui Rit « Huwelijk

La Femme Qui Rit

Zeebodemkolonistenweg 16
1349 CV Almere

06 26276702
trouwambtenaar@lafemmequirit.nl
www.lafemmequirit.nl

Trouwambtenaar Femke Mostert

Wauw, wat geweldig dat jullie willen trouwen! Graag neem ik je mee in de wereld van duurzaamheid en circulariteit, want een goed huwelijk is een duurzaam huwelijk!

Is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van jullie leven en willen jullie dit ook uitdragen tijdens jullie huwelijk? Dan zijn we uit hetzelfde hout gesneden en draag ik graag bij aan deze prachtige dag als start voor een duurzaam huwelijk.

  • Ik trouw jullie graag in binnen én buitenland
  • Ik spreek ook Engels en Frans
  • Authentiek, creatief, humor en geraakt

La Femme Qui Rit trouwambtenaar

Het duurzame huwelijk

Nu onze samenleving zich steeds meer richt op duurzaamheid en circulariteit, kan ik me voorstellen dat jullie dat óók willen met jullie bruiloft. Dan is het fijn wanneer degene die jullie trouwt, zich in kan leven in jullie overtuigingen en visie en dat die trouwambtenaar werkelijk begrijpt wat er belangrijk is voor jullie! Een duurzaam huwelijk heeft een stevig fundament, waarin wordt geïnvesteerd en waar wordt gerepareerd wanneer er iets niet zo goed werkt.

Duurzaamheid zit ‘m niet alleen in dat het een eerlijke afkomst heeft, gerecycled is (misschien met een tweede, derde of vierde huwelijk) maar juist ook hoe lang iets goed blijft.Femke Mostert trouwambtenaar Almere

Wat kun je van mij verwachten?

Wanneer jullie mij als trouwambtenaar kiezen voor jullie huwelijk, krijg je eerlijkheid. Geen eenheidsworst en leeg geleuter. Bij mij kun je uitgaan van een prachtige ceremonie waar de kippenvel vanaf spat, maar ik zoek ook graag de rauwe randjes op die het huwelijk in de toekomst te bieden heeft. What you see is what you get, what you reap is what you sow. Ik strooi graag figuurlijk met veel enthousiasme met confetti. Ik houd van emoties, ze zijn er niet voor niets, van kippenvel tot tranen van schoonheid en lachen. Ik vind het geweldig leuk om voor groepen mensen te spreken, ben jarenlang trainer geweest en heb vroeger gezongen in bandjes.

Procedure

JOEPIE! jullie zijn enthousiast over mijn profiel, en nemen contact op:

  • ik stuur jullie een intakeformulier, een soort vragenlijst.
  • zodra de vragenlijst weer in mijn bezit is, gaan we eerst een half uurtje videobellen, om wat dieper op jullie beiden en jullie wensen in te gaan. Dan plannen we ook een datum dat ik bij jullie langs kom, om live kennis te maken.
  • tijdens de live kennismaking hebben we vooral veel plezier, ga ik op zoek naar jullie dynamiek en maken we ook de zakelijke afspraken en spreken we af of we elkaar ontmoeten bij jullie altaar.
  • uiterlijk 31 dagen na de live kennismaking gaan we weer even videobellen, om te bepalen of te ceremonie de goede kant op gaat. Het concept voor de huwelijksvoltrekking is klaar
  • uiterlijk 14 dagen na het concept is de definitieve speech/ceremonie klaar
  • 7 dagen voor DE DATUM hebben we even kort contact: is alles ok? zin in?

* La Femme Qui Rit is een circulaire en sociale onderneming waar de mooiste designs van afval wordt gemaakt. Voor ons bestaat er geen afval en heeft iedereen en alles waarde, zolang je maar goed kijkt. Maar wat betekent die naam eigenlijk? La Femme Qui Rit is Frans voor: de vrouw die lacht. Iedereen kent wel een vrouw in zijn/haar leven van wie de lach alles mooier maakt.

7 vragen aan BABS Femke van La Femme Qui Rit

  1. Trouw je bruidsparen in heel Nederland en het buitenland?
     Ja, onder voorwaarden die we samen kunnen afspreken. Ik reis graag maximaal 500 kilometer met de trein of auto naar jullie bruiloft in het buitenland. Vliegen doe ik liever niet, tenzij er een bijzondere situatie is.
  2. In welke gemeente ben je beëdigd? En waar woon je?
     Ik ben (nog) niet beëdigd. Ik woon in Almere.
  3. Welke talen spreek je naast het Nederlands?
     Ik spreek Nederlands en vloeiend Engels. Frans kan ook met hulp van een tekst op schrift.
  4. Welke stijl beschrijft jou het best?
     Authentiek, creatief, humor en geraakt
  5. Wat is je tarief (incl BTW)?
     €775
  6. Bied je mogelijkheden aan om een kindvriendelijke ceremonie te organiseren?
     Ja!
  7. Bied je nog meer aan dan alleen de ceremonie?
    Jazeker, ik ontwerp kimono’s uit oude bruidsjurken, om ook tijdens de voorbereiding en na je huwelijk, dat magische gevoel te ervaren. Ook kun je bij mij terecht voor advies en ideeën hoe je je huwelijk duurzaam kunt vieren.

Gerelateerde artikelen

Trouw in stijl: Unieke bruidskunst naar wens

Kinderboek over trouwen

Trouwen in Flevoland

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Gerelateerde bedrijven