Trouwen bij Flamboyant Trouwambtenaar Jacqueline Trip « Huwelijk

Flamboyant Trouwambtenaar Jacqueline Trip

Zandbergsweg 22 E
6432 CD Hoensbroek

06 49670469
trouwambtenaar.jacqueline@gmail.com
trouwambtenaar.jacquelinetrip.nl

UITGESPROKEN PERSOONLIJK EN PUUR! Samen groeien naar DE grote dag.

Van dag 1 neem ik jullie mee op de reis van jullie liefdesverhaal. We beginnen bij het begin; “hoe begon het en waarom!” Puur en ongeveinsd. Met behulp van enkele voorbeeldvragen, nodig ik jullie uit dat voor elkaar op te schrijven en hoe jullie zijn gegroeid. Én als verrassing voor elkaar. Dit mag ik tijdens de ceremonie vertellen. Als kers op de taart; waarom willen jullie deze ultieme verbinding met elkaar aangaan?Jacqueline Trip Flamboyant trouwambtenaar

Tegelijkertijd interview ik een aantal mensen naar jullie keuze. Stel ik hen vragen waarvan de antwoorden, als verrassing voor jullie, tijdens de ceremonie worden verteld. Ook kinderen doen een flinke duit in het zakje. Hoe.. dat blijft een verrassing! Zo krijgt jullie verhaal jullie kleur en kijken jullie reikhalzend uit naar jullie ceremonie waarin jullie verhaal wordt verteld. Niet alleen door mij, door ons allemaal.

INTERACTIEF

In de ceremonie zit altijd een interactief moment met alle gasten. Hoe… dat is mijn verrassing voor jullie. Misschien verzinnen we ook nog wel een quiz! Of rituelen met linten of hand Fasting, of ‘n ringzuivering of zandritueel?

Al met al een ‘rijke’ ceremonie met pure en dynamische elementen. Daardoor duurt de ceremonie vaak langer. En door mijn ervaring als actrice kunnen we nog verder ‘buiten de lijntjes kleuren’. Wat dachten jullie ervan om jullie gasten te verrassen met een huwelijksvoltrekking tijdens een diner!Jacqueline trip trouwambtenaar

SAMEN MET MIJN MAN EKING

Eking zorgt ervoor dat ik middels een headset niet aan één plek gebonden ben. Zodat ik ook goed te verstaan ben als ik een huwelijk in een boomgaard of voor 100 gasten voltrek. Mijn betrokkenheid is niet alleen te herkennen in mijn woorden, ook in mijn vrijelijk rond bewegen en nabijheid met bruidspaar en gasten.

Desgewenst kan Eking jullie muziek tijdens de ceremonie afspelen. Uiteraard beschik ik over eigen geluidsapparatuur, extra apparatuur inhuren is niet nodig. Scheelt in de centjes. Voor het geheel hebben wij minstens 30 uur ter beschikking en het doel van Eking en mij is om ons bruidspaar wat de ceremonie betreft compleet te ONTZORGEN, zodat jullie vol vertrouwen en met een ontspannen gevoel naar jullie trouwdag uitkijken! Met recht worden wij dan ook wel liefkozend het BABSenpaar van Limburg genoemd ♡

FLAMBOYANT

Dit woord is bij uitstek op mij van toepassing. Flamboyant betekent; betrokken, vol vuur en passie, een  levensgenieter, hartstochtelijk, vol avontuur en plezier, geïnteresseerd in anderen en een levenskunstenaar.

“Jacqueline is een warme, hartelijke professional. Ze steekt veel tijd in de voorbereiding. Met haar uitstraling slaagt zij er snel in mensen op hun gemak te stellen en te verbinden. Ondersteund door haar partner Eking maakt zij van de ceremonie een ontspannen, persoonlijke gebeurtenis, het hoogtepunt van de trouwdag!”

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Met wie loop je naar het altaar?

Gerelateerde bedrijven