Trouwen bij Maud Trouwt « Huwelijk

Maud Trouwt

Mecklenburgstraat 27
5615 PZ Eindhoven

06 41277058
info@maudtrouwt.nl
www.maudtrouwt.nl

"Ja, ik wil Maud Trouwt!"

Gefeliciteerd! Jullie hebben "JA!" gezegd tegen elkaar. Althans... "JA!" tegen een volgende stap binnen de relatie. Voor het officiële gedeelte hebben jullie nog een trouwambtenaar nodig. Dus: tof dat Maud Trouwt de interesse heeft gewekt, houd dat vast!

Wat vertel je jouw kersverse echtgenoot na afloop van de ceremonie?

“Wow… dat was bóven verwachting! Alle spanning was in een keer weg toen ze begon te praten en ik vond het verhaal zó persoonlijk; het was treffend, met aandacht voor ons beiden. Ik heb echt tranen gelachen, maar was ook ontroerd tegelijkertijd. Man man, wat heb ik genoten. Ik ben echt dankbaar dat we voor haar hebben gekozen. En nu wil ik een glas bubbels, jij ook?”Maud Trouwt

Wie is die Maud van Maud Trouwt?

• ...Een enthousiaste, energieke en creatieve Limburgse… zónder accent!

• ...Dochter van een moeder die al ruim 20 jaar ook als trouwambtenaar werkt. Iets  met een appel en een boom.

• ...Woont inmiddels een derde van haar 37 jaar bestaan in Eindhoven.

• ...Niet verzot op worstenbroodjes, maar kan wel goed “ouwehoeren”.

• ...Moeder van drie té leuke kinderen: Fer, Tuur en Joes.

• ...Stiekem ook heel blij wanneer ze die “drie té leuke kinderen” bij het kinderdagverblijf kan parkeren, zodat ze zich kan richten op haar eigen ding: trouwen!

• ...Zelf getrouwd op 18-08-18, want hé… dat is voor mijn man makkelijk te onthouden én staat natuurlijk enig in de ringen gegraveerd.

• ...Naast toespraken schrijven en vertellen, goed in organiseren. Bewijslast 1: onze twee daagse festival bruiloft, met verschillende area’s, ingevlogen artiesten per heli, opblaasbare beesten, véél confettikanonnen, late night McDonald snack én camping met kampvuur. Echt… had je bij moeten zijn!

• ...Spoiler alert: naast BABS, ook te 'boeken' als weddingplanner. Maar uiteraard denk ik for free graag met jullie mee om die spreekwoordelijke “puntjes op de i” te zetten.

• ...Een levensgenieter met passie voor lekker eten, de wereld ontdekken, wintersport en haar gezin, inclusief Beagle Bo!

•..."Las ik nu: de wereld ontdekken?" Klopt! Zijn jullie van plan om in het buitenland te trouwen... ik reis graag met jullie mee!Maud Trouwt trouwambtenaar

Wat, hoe en waarom?

Ik mag van mezelf zeggen dat ik goed kan luisteren, energiek en betrokken ben. Ik ben oprecht nieuwsgierig naar jullie liefdesverhaal; hoe hebben jullie elkaar leren kennen, welk pad hebben jullie afzonderlijk van elkaar en samen bewandeld. Wat maakt jouw partner zo bijzonder en waarom zijn jullie hét voor elkaar?

Wanneer ik het een en ander over jullie te weten ben gekomen ga ik aan de slag om een mooie, liefdesvolle en authentieke ceremonie voor te bereiden. Eentje waarbij de sfeer ontspannen is en waar ruimte is voor zowel een lach als een traan. Een ceremonie waar júllie verhaal lekker vlot wordt verteld... en dat verhaal mag ook in het Engels, Duits of Limburgs dialect zijn.

"Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw"... nee, clichés laat ik graag achterwege. Liever lekker nuchter, met interactie en wat scherpe humor. Maar het allerbelangrijkste vind ik: het draait om jullie! Jullie wensen en ideeën staan centraal, niet die van mij of van de omgeving. Men noemt het niet voor niets "de mooiste dag van je leven" en hopelijk mag ik daar een bijdrage aan leveren!Maud Coolen trouwambtenaar

“De kers op de taart van onze droombruiloft was echt wel Maud als babs. Je zou bijna zweren dat we vriendinnen van elkaar zijn, alsof ze mij en mijn partner door en door kent. De inside jokes, de gevatte opmerkingen, de liefde, alles heeft ze te pakken in haar speech. Een geheel,dat niet meer kon kloppen dan als hoe zij het verteld heeft. Zo bijzonder. Zo prachtig. Voor altijd dankbaar voor haar om alles zo te kunnen verwoorden, zoals wij dat zelf nooit hadden gekund!”

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Kinderboek over trouwen

Aftellen tot jullie bruiloft

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Gerelateerde bedrijven