De hele dag schitteren op je bruiloft « Huwelijk

De hele dag schitteren op je bruiloft

Eten en drinken

Te weinig drinken zorgt voor vermoeidheid en hoofdpijn. Regel van te voren dan ook lekkere smoothies, voldoende water, thee en koffie en houd op de dag zelf altijd een flesje water in de buurt. Goed ontbijten is daarnaast echt een must. Net als vullende snacks, zoals noten, fruit of een mueslireep. Dit is sowieso een belangrijke tip; vergeet op jullie bruiloft niet te eten tussendoor.

Slaap

Als de zenuwen door je lijf gieren en je met je hoofd nog vol in de planning-modus zit, is het lastig om aan acht uur slaap te komen. Toch is een goede nachtrust essentieel om op de grote dag volle bak te kunnen genieten. Probeer dan ook op tijd naar bed te gaan en je gedachten uit te zetten van te voren, door bijvoorbeeld nog wat te lezen of een kop thee te drinken.
Bruidsfotograaf Lidia de Jong
Foto: LidiasLenses

Buitenlucht

Ben je veel aan het regelen, checken en telefoneren en gaat dit ten koste van de voorpret? Dan is het tijd om die telefoon even te laten voor wat hij is en op zoek te gaan naar een portie frisse lucht. Een wandeling, al is het maar een kwartiertje, maakt je hoofd leeg en zorgt voor nieuwe ideeën en overzicht. Ook op de dag zelf geeft een paar minuten buitenlucht je al gauw nieuwe energie.

Eerste hulp bij tegenslag

Al heb je je nog zo goed voorbereid, sommige tegenslagen kun je niet voor zijn. Of toch wel? Door een aantal handigheidjes mee te nemen naar je bruiloft, ben je zo weer up en running. Denk bijvoorbeeld aan naald en draad en een veiligheidsspeld voor eventuele noodgevallen met je jurk. Ook een setje make-up, pepermuntjes, deodorant, je favoriete geurtje en een tandenborstel zijn handig. Om pijnlijke voeten te voorkomen, is het fijn om platte schoenen mee te nemen, maar vergeet ook de (blaren)pleisters en paracetamol niet. Tot slot zijn vochtige doekjes altijd een goed idee, net als maandverband en tampons. Op deze manier is een ongelukje niet meteen een ramp.

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: Talitha Verver Photography

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

De hele dag schitteren op je bruiloft

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Trouwbibbers

Leuke ontspannende huwelijks uitjes

Gerelateerde bedrijven