Op zoek naar de perfecte trouwauto? Dit zijn de opties « Huwelijk

Op zoek naar de perfecte trouwauto? Dit zijn de opties

Een mooie wagen voegt een vleugje glamour toe aan jullie speciale dag, staat prachtig op de trouwfoto’s en zorgt ervoor dat jullie in stijl arriveren. Er zijn verschillende soorten auto’s waar je uit kunt kiezen. Wat past het beste bij jullie?Klassiek Toeren Twente

1. Schattige oldtimers

Klassieke, compacte auto's stralen tijdloze elegantie uit en zijn perfect voor stellen die op zoek zijn naar een vleugje nostalgie op hun trouwdag. Denk aan prachtige modellen zoals de Volkswagen Kever, Fiat 500 en Citroën 2CV (oftewel de ‘eend’). Deze iconische oldtimers zullen zeker indruk maken op de gasten én zorgen voor schitterende foto's.

Een auto huren voor jullie bruiloft kan bijvoorbeeld via SnappCar. Op het deelautoplatform worden naast alledaagse auto’s soms ook bijzondere auto’s aangeboden die perfect zijn voor jullie bruiloft!

Big Limo

2. Luxe limousines

Als je op zoek bent naar ultieme glamour en comfort, dan is een luxe limousine de perfecte keuze. Chiquer kan het haast niet! Stap in en laat je rijden in stijl terwijl je geniet van deze chique auto. Van witte stretch limousines tot klassieke grijze modellen: er is voor ieder wat wils.

We love oldtimers

3. Vintage trouwbussen

Voor een unieke en sfeervolle entree kun je ook kiezen voor een vintage bus, zoals een oude schoolbus of eentje van Volkswagen, waar nu ook een moderne elektrische variant van is. Een charmante én romantische toevoeging aan jullie bruiloft!

Ook leuk: er zijn zelfs Volkswagenbusjes die je kunt huren met een photobooth erin. Een echte eyecatcher op jullie grote dag!

JS trouwauto's

4. Stijlvolle sportwagens

Houden jullie van snelheid en design? Stijlvolle sportwagens zijn dan de ideale keuze voor jullie grote dag. Kruip zelf achter het stuur van iconische modellen zoals de Porsche 911, de Aston Martin DB11 of de Ferrari California. Met een van deze auto’s maken jullie sowieso de blits!

Klassieke trouwauto

5. Exclusieve klassiekers

Zijn jullie op zoek naar iets unieks en bijzonders? Dan is een exclusieve klassieker natuurlijk ook een optie! Denk aan modellen zoals de Bentley S1 Continental, Mercedes-Benz 300SL of Cadillac Eldorado. Deze zeldzame en prachtige voertuigen zijn perfect voor stellen die hun trouwdag willen vieren in stijl.

De perfecte auto voor jullie bruiloft

Of je nu kiest voor een luxe limousine, vintage trouwbus of ander model: een speciale auto huren maakt jullie mooie dag nóg onvergetelijker! Stem de keuze voor de trouwauto af op jullie stijl en persoonlijkheid.

Benieuwd waar jullie allemaal nog meer op moeten letten tijdens de zoektocht naar een trouwauto? We schreven er nog meer artikelen over!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de perfecte trouwauto? Dit zijn de opties

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Op zoek naar een trouwauto

Trouwauto kiezen: 4 praktische tips

Gerelateerde bedrijven