Must-have basics voor de garderobe van elke man « Huwelijk

Must-have basics voor de garderobe van elke man

Voor een casual look is een trui met een fijne knit perfect, maar voor de koudere dagen geeft een trui die een grove knit heeft meer warmte. Een mooie trui voor heren past bij iedere gelegenheid. Aan te raden is om in truien van goede kwaliteit te investeren, dan heb je er lang plezier van.
Trouwpak kopen bij Only For Men

Een veelzijdig trouwpak

Voor je bruiloft is een trouwpak natuurlijk een must-have. Hierbij kun je alles uit de kast trekken, maar je kunt ook kiezen voor een casual look voor de perfecte balans tussen stijl en comfort. Vaak is een casual mannen trouwpak minder formeel dan een traditioneel trouwpak, terwijl het toch elegantie en klasse uitstraalt. Ga voor lichte kleuren en stoffen, deze zijn gemakkelijk te dragen op bijvoorbeeld een zomer bruiloft of een informele bijeenkomst. Met een goed passend pak zie je er op je best uit en voel je je zelfverzekerd op deze speciale dag.  

Het klassieke witte overhemd

Een van de meest veelzijdige kledingstukken die je in je kast kunt hebben hangen is het witte overhemd. Dit witte overhemd kan je zowel casual als formeel dragen, afhankelijk van de combinatie die je maakt. Als je het onder een pak draagt, heb je een zakelijke look, in combinatie met een spijkerbroek krijg je een meer relaxte uitstraling. Kies wederom voor goede kwaliteit, zodat je overhemd lang meegaat. Je kunt je garderobe ook wat interessanter maken door te experimenteren met patronen en kleur. Als je net dat beetje extra aan je outfit wil toevoegen kun je eens kiezen voor een gestreept of lichtblauw overhemd.
Casual kleding voor bruidegom

Comfortabele en stijlvolle jeans

Nog zo’n belangrijk onderdeel van iedere garderobe is een goede jeans. Jeans zijn duurzaam, zitten lekker en passen bij bijna iedere stijl. Ga voor een jeans dit goed past en fijn zit. Donkere jeans kan je formeel of casual dragen, wat ze erg veelzijdig maakt. Lichtere kleuren aan de andere kant zijn weer perfect voor een zomerse look. Voor een casual dagje uit kun je je jeans met een trui combineren, of je draagt ze met een overhemd en een blazer voor die wat nettere look. Jeans komen in verschillende pasvormen zoals, straight leg, relaxed fit en slim fit, je kunt dus altijd wel een model dat bij jouw stijl past vinden.  

Klassieke leren schoenen

Als er een investering is die zich altijd terugbetaalt, dan zijn het wel leren schoenen. Je kunt gaan voor klassieke leren schoenen in bruin of zwart, deze kleuren kun je met meerdere outfits makkelijk combineren. Als je ze goed onderhoudt, leren schoenen duurzaam en kunnen ze jaren meegaan.

Met deze must-have basics ben jij altijd goed gekleed, wat de gelegenheid ook is.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Must-have basics voor de garderobe van elke man

Een tweede outfit op je bruiloft

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Gerelateerde bedrijven