Bh onder je trouwjurk? Dit zijn je opties « Huwelijk

Bh onder je trouwjurk? Dit zijn je opties

Het kan best lastig zijn om een goede bh te kiezen. Om deze reden doe je er goed aan een bh te kiezen die comfortabel zit. Tijdens zo’n grote dag moet immers alles goed op zijn plaats blijven zitten. Er zijn verschillende opties.
BH onder bruidsjurk

Prettig zittende bh onder je trouwjurk

Heb je een bh die erg prettig zit, dan kun je ervoor kiezen om deze te gebruiken onder je trouwjurk. Maar een trouwjurk is best zwaar en om deze reden kun je het best kiezen voor een bh die goed bij je trouwjurk past. Heb je grote borsten, dan kan een bh helpen om alles op zijn plek te houden. Een trouwjurk zit immers best losjes en wat ondersteuning kan daarom geen kwaad. Heb je kleinere borsten, dan kan een bh juist zorgen voor een voller decolleté.

Strapless bh onder je trouwjurk

Ten eerste kun je kiezen voor een strapless bh onder je trouwjurk. Een trouwjurk die strapless is, heeft voorgevormde cups. Zo heb je meer ruimte bij kleinere borsten. Maar een beetje volume kan geen kwaad. Je wil immers niet dat ze eruit vallen als je danst tijdens de receptie, of als je even iets op moet pakken. Daarom kun je het best kiezen voor een strapless BH met een diepe V-vorm of een plunge-vorm. Bovendien kun je kiezen voor een bustier, als je ook een mooie vorm buik wil.
Strapless BH onder trouwjurk

Bh bij grotere borsten

Heb je grotere borsten? Dan is een goede bh kiezen erg belangrijk. Kies daarom voor een merk als PrimaDonna. Dit merk heeft bh’s in het assortiment voor verschillende groottes. Het is belangrijk dat als je kiest voor een trouwjurk, deze goed aansluit op jouw natuurlijke vormen. Om deze reden kan het geen kwaad gebruik te maken van wat je al hebt. Grote borsten kunnen best zwaar zijn, dus is een goed ondersteunende bh erg belangrijk. Op deze manier hoef je niet bang te zijn dat je bh steeds afzakt. Wist je dat je zelfs kunt kiezen voor een strapless bh, als je een grotere boezem hebt? In ieder geval kun je verschillende bh’s proberen, om zo uit te vinden wat voor jou het beste werkt. Heb je geen idee en zit je met de handen in het haar? Dan kan een bruismodezaak je meestal wel verder helpen.
Push up BH onder trouwjurk

Push-up bh kan helpen bij kleinere borsten

Bij het dragen van een bruidsjurk, is wat decolleté prima. Maar je moet dan wel een wat grotere buste hebben. Heb je al maanden een oogje op jouw droomjurk, maar weet je niet of je deze wel aankunt omdat je borsten kleiner zijn? Ook dan hoeft dit geen probleem te zijn, als je maar voor een goede bh kiest. Er zijn namelijk verschillende bh’s en torseletten verkrijgbaar, die een licht push-up effect hebben. Op deze manier ontstaat er wat meer volume en kun je je droomjurk gewoon aan. Er zijn ook bh’s beschikbaar die extra cups hebben, zodat je een beter volume krijgt. In sommige gevallen worden er ook wel eens cups in de bruidsjurk genaaid, als je geen bh onder je jurk aan kunt. In ieder geval hoef je je over je borsten geen zorgen te maken op de mooiste dag van je leven. Er zijn altijd goede oplossingen, zodat je en de droomtrouwjurk aan kunt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je borsten los komen.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bh onder je trouwjurk? Dit zijn je opties

Lingerie: De mooiste en beste keuze voor onder jouw bruidsjurk

Bruidslingerie moet uitdagen

Voorbereidingen voor de huwelijksnacht

Gerelateerde bedrijven