6 oktober: WeddingFair Edam « Huwelijk

6 oktober: WeddingFair Edam

Op WeddingFair Edam kan je alles vinden wat je op jouw trouwdag zou willen hebben, zoals mode, taarten, muziek, een fotograaf en nog veel meer. Tijdens de beurzen van WeddingFair krijg je een berg aan info en inspiratie van experts die klaar staan om al jouw vragen te beantwoorden.

Beleef

Op de beurs is er altijd veel aandacht voor mode. Er zijn dus veel verschillende soorten bruidsjurken, pakken, schoenen en andere accessoires. Vindt jouw perfecte honeymoon of bekijk prachtige bloemstukken die bij jouw trouwdag passen. Luister live naar mooie muziek, Bekijk een echte klassieke trouwauto of vindt jouw perfecte bruidstaart. Het is mogelijk om op de beurzen van WeddingFair je gehele bruiloft te organiseren.

Kwaliteit

De bedrijven die op deze beurs te vinden zijn worden door bruidsparen hoog beoordeeld en hebben van 615 reviews een gemiddelde beoordeling van 9,7 gekregen. En geen enkel bedrijf kreeg een onvoldoende. Met deze experts weet je het zeker, zij brengen jouw dream wedding tot leven.

Jouw eerste cadeau

Bij WeddingFair vinden we dat bij elk huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan één van de trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het jaarboek van bride to be weddingplanner cadeau! In dit boek met meer dan 200 pagina´s kun je alles vinden wat je nodig hebt voor jouw bruiloft. Het boek staat vol met tips, weetjes en nog veel meer. Het is te koop in boekwinkels en webshops voor €19,95 maar als aanstaande bruid of bruidegom kun je het boek ophalen op de beurs als je het reserveert.

Gratis entree

WeddingFair Edam zondag 6 oktober 2024 van 10:30 uur tot 16:30 uur. Grote Kerk, Grote Kerkstraat 57, 1135 BC Edam. Bereikbaar met het openbaarvervoer voor de lijnen 14, 314 en 614. Parkeren op Expeditiestraat, 1135 GB Edam. 
 
Alle info op de website of volg het event op Facebook.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

6 oktober: WeddingFair Edam

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024-2025

Bruidsbeurzen Noord-Holland 2024 / 2025

Gerelateerde bedrijven