Waarom is investeren in trouwfotografie elke cent waard? « Huwelijk

Waarom is investeren in trouwfotografie elke cent waard?

Paco van Leeuwen Photography

De voordelen van professionele foto's

Het kan behoorlijk prijzig zijn om een professionele fotograaf een hele dag foto's te laten maken van jullie bruiloft. Toch wil je bepaalde momenten graag vastgelegd hebben, zoals het moment dat jullie elkaar het ja-woord geven. Ook is het mooi om een fotoreportage te laten maken op een bijzondere locatie, waar jullie als bruidspaar het middelpunt van de foto's zijn. Het is echter niet altijd nodig om de fotograaf ook op de receptie of tijdens het feest te laten blijven. Door alleen voor bepaalde momenten een professional in te huren, kun je een hoop kosten besparen.OMG Party Events

Ongedwongen interactie van je gasten

Er zijn manieren om leuke, sfeervolle foto's te krijgen van je bruiloft, zonder dat je hier iemand voor inhuurt. Veel van je gasten zullen met hun eigen smartphone foto's maken. De kans bestaat dat je hier zelf als bruidspaar weinig van terugziet, omdat deze foto's niet altijd met je gedeeld worden. Dit kun je voor zijn door bijvoorbeeld wegwerpcamera's in de feestzaal neer te leggen, waar je gasten dan ook foto's mee kunnen maken.

Een ander idee is om een photobooth te huren. Dit populaire alternatief is goedkoper dan het inhuren van een professionele fotograaf. Je krijgt spontane foto's en het zorgt voor leuke interactie onder je gasten. Met een bloemrijke achtergrond of decoratie die past bij het thema van je bruiloft, past het helemaal bij de sfeer van de dag. Wij raden onze lezers altijd de kwalitatief goede photobooths van OMG Party Events aan. Deze schieten hoogwaardige foto’s en zijn eenvoudig te bedienen.Albelli fotoboek

Een waardevolle herinnering

Bij bruiloftsfoto's draait het natuurlijk helemaal om het creëren van waardevolle herinneringen. Wat kun je allemaal doen met de trouwfoto's die je laat maken of die je gasten maken tijdens je bruiloft?

De leukste ideeën voor je trouwfoto's

  1. De mooiste foto van jullie als bruidspaar verdient natuurlijk een opvallende plaats in huis. Je kunt de foto in laten lijsten of op een canvas van groot formaat laten afdrukken. Kun je niet kiezen uit de verschillende foto's, maak dan een fotocollage zodat je een complete herinnering van de hele dag in een fotolijst vangt.
  2. Er zijn vast veel foto's gemaakt tijdens de bruiloft, die je graag wilt bewaren. Maak daarom een trouwalbum zodat je deze foto's bij elkaar kunt houden. Past het niet allemaal in een album? Dan kun je ook verschillende fotoboeken maken. Een met de officiële foto's van de trouwreportage. In een ander album plak je dan de foto's die de gasten hebben gemaakt met de wegwerpcamera's. En natuurlijk passen de foto's uit de photobooth daar ook heel goed tussen. Wanneer je zelf aan de slag gaat met het maken van een album raden wij de fotoboeken van Albelli aan. Deze fotoalbums zitten stevig in elkaar en maken fraaie afdrukken.
  3. Wil je graag de foto's met de gasten delen, bijvoorbeeld als bedankje? Dan is dat het gemakkelijkst als je de foto's digitaal beschikbaar hebt. Dat is dan weer het voordeel van een photobooth. Want daar kun je niet alleen als bruidspaar de foto's digitaal krijgen. Je gasten kunnen na het maken van de foto's deze ook meteen digitaal ontvangen. Daar heb je dus zelf achteraf ook geen omkijken naar.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom is investeren in trouwfotografie elke cent waard?

Creëer blijvende herinneringen met een fotobooth op je bruiloft!

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwfoto's met een knipoog

Gerelateerde bedrijven