De leukste bedankjes « Huwelijk

De leukste bedankjes

Dit kan natuurlijk met een knuffel of een hand, maar een klein geschenk is een blijvende herinnering. Ontdek welk bedankje bij jullie past. Laat je inspireren. 

Bedankjes huwelijk per post

Bedankjes voor een huwelijk geef je vaak aan het eind van het feest. Je kunt ook een bedankje per post versturen. Een bedankkaartje met een mooie foto van jullie als het bruidspaar doet het altijd goed. Ben je op zoek naar iets originelers? Verstuur via Nilssons's Post lekkere brownies naar je gasten voor een zoete herinnering aan een prachtige dag. Of stuur een klein boeketje droogbloemen, een chocoladehart of een gepersonaliseerde pen. 
Bedankjes bruiloft

Bedankjes huwelijk meegeven

Wil je verzendkosten besparen? Geef de bedankjes dan meteen aan de gasten mee. Bedankjes voor een huwelijk hoeven niet veel te kosten. Zorg bijvoorbeeld voor een mooie etagère met lekkers waar de gasten iets van kunnen kiezen. Of denk aan een klein geschenk zoals een roos, een geurkaarsje of een magneet. Zijn er veel kinderen op het feest? Regel voor hen een eigen bedankje. Een bellenblaas of zakje kindersnoepjes is altijd leuk. Je maakt deze geschenkjes persoonlijk met een kaartje met een lieve tekst of mooie foto. 

Duurzame bedankjes huwelijk

Verras je gasten met een duurzaam cadeautje, zoals een zaadbom. Dit zijn kleine balletjes van zaadjes, klei en aarde. De zaadbom valt uit elkaar zodra hij in aanraking komt met natte aarde, zodat de zaadjes kunnen ontkiemen. Een plantbare kaart met een persoonlijke tekst is ook een leuke optie. Zo'n kaart is biologisch afbreekbaar en kan in de grond gestopt worden. Met een beetje geluk komen de zaadjes uit en genieten je gasten van vrolijke bloemen. 
Bedankjes bruiloft

Zonder gasten is een huwelijk veel minder gezellig. Bedank je familie en vrienden aan het eind van het feest met een klein geschenk of stuur een verrassing via de brievenbus. Verras hen met lekkernijen zoals brownies van Nilssons's Post of chocolade. Of geef een duurzame zaadbom of plantbare kaart cadeau. Maak de bedankjes extra persoonlijk met een tekst of foto. En bedenk, een bedankje hoeft niet veel geld te kosten. Het gaat om de waardering die je laat blijken. 

Reageren

Gerelateerde artikelen

De leukste bedankjes

Alles over het proeven van de bruidstaart

My M&M's als bedankjes

Tips voor samenstellen menu

Gerelateerde bedrijven