Een tijdschrift als huwelijksbedankje: uniek en vol herinneringen « Huwelijk

Een tijdschrift als huwelijksbedankje: uniek en vol herinneringen

Iets dat niet alleen praktisch is, maar ook een blijvende herinnering aan jullie speciale dag. Een geweldig idee: tijdschrift maken bruiloft als huwelijksbedankje!

Waarom een tijdschrift?

Een tijdschrift biedt de perfecte manier om jullie bruiloft opnieuw te beleven. In plaats van enkel een bedankkaartje, kun je al die prachtige momenten van de dag verzamelen in een persoonlijk magazine. Denk aan de mooiste foto's van jullie ceremonie, het feest, de lachende gezichten van familie en vrienden en zelfs grappige of ontroerende momenten die anders misschien verloren zouden gaan. Dit tijdschrift kun je later, na de bruiloft, naar al je gasten toesturen als een blijvende herinnering aan de geweldige dag die jullie samen hebben beleefd.
Magazine maken van bruiloft

Foto's vastgelegd in een magazine

Tijdens een bruiloft worden vaak honderden foto’s gemaakt, en hoewel je misschien van plan bent om deze te delen via sociale media of een digitale galerij, gaat er niets boven een tastbaar tijdschrift dat je gasten keer op keer kunnen doorbladeren. Je kunt er de meest bijzondere foto’s in verwerken, zoals:

  • Jullie eerste kus als getrouwd stel.
  • De grappige dansmomenten op het feest.
  • Spontane foto’s van vrienden en familie die lachen en genieten.
  • Groepsfoto's waarin jullie alle geliefden om je heen hebben.

Deze foto's krijgen in een tijdschrift echt de aandacht die ze verdienen. Bovendien kun je bij elke foto een persoonlijk verhaaltje of onderschrift schrijven, wat het nóg specialer maakt.

Een persoonlijk bedankje

Het tijdschrift kan meer zijn dan alleen een fotoverzameling. Voeg een persoonlijke boodschap toe voor al je gasten, waarin je ze bedankt voor hun aanwezigheid en bijdrage aan jullie grote dag. Misschien hebben jullie gasten grappige quotes of anekdotes die je kunt toevoegen om het nog persoonlijker te maken. Je kunt zelfs een paar pagina's reserveren om leuke verhalen over de bruiloft te vertellen of om bepaalde gasten extra in het zonnetje te zetten – bijvoorbeeld die vriend die een hilarische speech gaf, of de oma die tot diep in de nacht op de dansvloer stond.
Aansnijden bruidstaart

Ook een geweldig idee voor een jubileum

Niet alleen voor een bruiloft is dit een prachtig bedankje, het is ook een geweldig idee als cadeau 50 jaar getrouwd zelf maken! Stel je voor: je maakt een tijdschrift vol met foto's en herinneringen aan hun leven samen, van de bruiloft tot nu. Dit is niet alleen een origineel geschenk, maar ook een emotioneel en persoonlijk cadeau dat voor altijd gekoesterd zal worden. Het brengt een prachtig overzicht van hun gedeelde geschiedenis samen in één tastbaar, prachtig ontworpen magazine.

Hoe maak je het?

Het maken van een tijdschrift is tegenwoordig makkelijker dan je denkt. Er zijn online platforms waar je eenvoudig een ontwerp kunt maken en je eigen foto's en teksten kunt toevoegen. Kies een stijl die bij jullie past (romantisch, speels, modern) en laat jullie creativiteit de vrije loop. Zorg ervoor dat de kwaliteit van de foto's hoog is, zodat ze mooi tot hun recht komen op papier.

Het perfecte bedankje!

Een tijdschrift als huwelijksbedankje laat je gasten weten hoeveel ze voor jullie betekenen. Het is persoonlijk, uniek en vol liefde. En het beste van alles? Het is een bedankje waar ze nog lang plezier van zullen hebben. Dus waarom kiezen voor een standaard bedankje, als je een heel tijdschrift kunt maken vol herinneringen die jullie samen hebben beleefd? Jullie dag verdient het om nog jaren lang gevierd te worden, en dit is de perfecte manier om dat te doen!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Een tijdschrift als huwelijksbedankje: uniek en vol herinneringen

My M&M's als bedankjes

Gepersonaliseerde trouwbedankjes: unieke ideeën voor bedrukte geschenken

Anti-kater-kit voor jullie bruiloftgasten

Gerelateerde bedrijven