Trouwen bij Texas Bar & Grill « Huwelijk

Texas Bar & Grill

Bredaseweg 20
4844 CL Terheijden

076 2067222
info@texasbarandgrill.nl
www.texasbarandgrill.nl

Beleef jullie trouwdag in Texaanse sferen

Trouwen betekent voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. De dag dat je de liefde viert en vereeuwigd tussen jou en je partner. Die dag moet natuurlijk perfect zijn en dat begint met de locatie. Maar wat is de perfecte trouwlocatie? Als je net als wij van de Amerikaanse stijl houdt en specifiek van Texas, dan hebben wij misschien wel het antwoord voor je.

In ons restaurant Texas Bar and Grill in Terheijden krijg je namelijk echt het gevoel alsof je in de staat Texas bent. Er zijn genoeg mogelijkheden om het Texas gevoel te ervaren. Je kunt zowel gebruik maken van ons restaurant, als van onze eventlocatie de Lone Star Lounge. Want ook onze Lone Star Lounge is, zoals de naam al zegt, helemaal in Texaanse stijl ingericht.
Trouwen in Terheijden bij Texas Bar & Grill

Bruiloft naar jullie wensen

Of je nou alleen een avondfeest wilt geven of het hele trouwprogramma, de Texaanse keuken wilt proeven in de vorm van een buffet met of zonder iemand achter de grill, of alleen voor lekkere hapjes gaat, in ons restaurant kan het allemaal!

Samen met de eventmanager Susan van Dijk wordt jullie bruiloft helemaal naar jullie wens geregeld. Ben jij bezig met trouwplannen of ben je nieuwsgierig hoe het zou zijn om in ons restaurant jullie toekomstige bruiloft te vieren? Mail naar info@texasbarandgrill.nl of stuur een aanvraag via onze website. Liever telefonisch contact? Je kunt ons ook bereiken op +31 (0) 76 20 672 22.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Trouwen in Fort Sint Gertrudis. Ja ik wil!

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

De leukste zomerse trouwideeën

Gerelateerde bedrijven