Trouwen bij Parco Ibiza « Huwelijk

Parco Ibiza

Carretera de Eivissa KM 14.8
07820 Spanje

0034 626450286
info@parcoibiza.com
www.parcoibiza.com

Trouwlocatie op Ibiza: A ‘Fairytale’ Village

Ben je op zoek naar een onvergetelijke plek voor de Ibiza-bruiloft van je dromen? Ons glamping resort biedt een scala aan mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een intieme bruiloft, of een uitgebreid programma van a tot z met uw dierbaren, en dat allemaal in een ontspannen sfeer.trouwen bij Parco Ibiza

Het team van Parco Ibiza zal er alles aan doen om u te helpen organiseren. Van de accommodaties, drank en lunch en diner arrangementen, tot het entertainment en de decoraties, het zal jullie aan niets ontbreken. Enkel genieten en ongelooflijke herinneringen maken! Dat is een droom, toch?

 Trouwen bij Parco Ibiza:

• Wij maken trouwen op Ibiza mogelijk en realistisch
• Enjoy een onvergetelijk weekend met jouw geliefden
• Geniet van wat het eiland te bieden heeft en dompel je onder in de authentieke sfeer van   Ibiza
• Laat jezelf volledig ontzorgen zodat je helemaal kunt genieten van de dierbare momenten
• Ons team is 24/7 beschikbaar voor hulp en vragen!

Trouwen op een eiland als Ibiza biedt één groot voordeel: je kunt het hele jaar door trouwen – met zon. Van een intieme ceremonie tot een feestelijke receptie. Uw bruiloft is allesbehalve een standaard evenement. Het is je eigen sprookje. En dit kunnen we hosten in ons 'sprookjesachtige' dorp, compleet in Ibiza style.

USP’s:

• Een volledig gepersonaliseerd voorstel
• Geen standaard pakketten
• Een oase van groen en rust
• Iedereen heeft zijn eigen plekje om te relaxen en terug te trekken
• Maar toch samen op 1 intiem park
• Saamhorigheid is onze eerste prioriteit

Voor meer info, nem dan contact met ons op

Quote van een koppel getrouwd bij Parco Ibiza:

“Een droomweekend! Wij zijn getrouwd op Ibiza en we verbleven met onze familie en vrienden op Parco. Wat zijn we verwend door alle medewerkers, ze legden ons letterlijk in de watten en dachten aan versiering en aankleding, zonder dat wij daarover na hadden gedacht waardoor het er allemaal super uitzag. Er was een Spaanse paella avond georganiseerd wat onwijs gezellig was. De feestavond op en top verzorgd. Super lief personeel, we waren zo blij met alle goede zorgen. Mocht je met een groep hier willen verblijven raden we je dit echt 100% aan, zo intiem om met elkaar samen te zijn, rond het zwembad te hangen met heerlijke hapjes, of lekker slapen in de mooie accommodaties! Er ontbrak ons niets dit weekend, en dat hebben we aan Parco te danken... Dank, Dank, Dank jullie wel voor het weekend van ons dromen!”

Gerelateerde artikelen

Buitengewone trouwlocaties

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Op huwelijksreis naar Lapland en Noord-Noorwegen

Huwelijksreis naar Cuba

Gerelateerde bedrijven