Trouwen bij Mooie Momenten met Mirthe « Huwelijk

Mooie Momenten met Mirthe

Westersingel 18
9201 GD Drachten

06 15161821
info@mooiemomentenmetmirthe.nl
www.mooiemomentenmetmirthe.nl

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk!

Wauw, wat komt er nu veel op jullie af… Zien jullie door de bomen het bos niet meer of krijg je al stress bij de gedachte om jullie bruiloft te organiseren? Niet doen! Dan ben ik er.

Mijn naam is Mirthe Jonker, ik ben 29 jaar oud en woonachtig in Drachten. Ik ben gediplomeerd weddingplanner en daarnaast eventplanner. Ik heb een aantal bruiloften mogen doen en wil graag meedenken in jullie wensen, sturen waar nodig en eerlijk tegen elkaar blijven.
Weddingplanner Mirthe Jonker uit Drachten

Genieten van elk detail

Ik ben een nuchtere, enthousiaste maar eerlijke Friezin! Ik spreek zowel Fries als Nederlands en wil me graag in jullie situatie en wensen schikken. Het is tenslotte jullie belangrijke dag! Het is belangrijk dat jullie van elke detail kunnen genieten na jullie bruiloft en hierin ook niets vergeten. Daar ben ik ook voor, om jullie alles uit handen te nemen of alles gezamenlijk met jullie/jou te doen.

Weddingplanner en/of ceremoniemeester

Ik doe alles naar wens en op maat. Daardoor is een kennismakingsgesprek handig, zodat ik weet waar de wensen liggen en ik op maat een offerte kan afgeven. Ik kan als weddingplanner jullie hele bruiloft organiseren en daarnaast ceremoniemeester op jullie bruiloft zijn, maar ik kan ook alleen ceremoniemeester zijn . Dan zal ik er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt tijdens jullie belangrijke dag. Zo hoeven jullie en jullie gasten nergens over na te denken.

Wil je meer over mij of mijn werkzaamheden weten? Neem dan eens een kijkje op mijn website: mooiemomentenmetmirthe.nl.

Mocht je vragen hebben, stuur mij gerust een berichtje! Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en jullie een onvergetelijke dag helpen te bezorgen!

Liefs Mirthe

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Handige tips ter voorbereiding op je bruiloft

Aftellen tot jullie bruiloft

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Gerelateerde bedrijven